Νέα

                                                               Λίγα λόγια για την ιστορία της " Πάρης Χετζάκης Α.Ε. " 

 

Ιδρυτής είναι ο Πάρης Χετζάκης.  Ξεκίνησε το 1962 με μια τσιγκοτριφτική μηχανή, δημιουργώντας γράνα στους χρησιμοποιημένους τσίγκους, για επανεκτύπωση.

Το έτος 1972 αγοράζει στο Βοτανικό οικόπεδο, όπου στην τριώροφη οικοδομή μεταφέρει την έδρα του και τις δώδεκα τσιγκοτριφτικές μηχανές.

Μετά από δύο χρόνια ξεκινά δειλά δειλά το εμπόριο σε χρωμοφάν, μελάνια, χημικά και αλουμίνια.

 

 

Συνεργάζεται με τρεις Ιταλικές εταιρείες: "SUN CHEMICAL spa" , "EFFEGIDI ltd" και "PLURIMETAL s.a.".

Κάθε χρόνος που περνάει,φέρνει νέους πελάτες, νέα προϊόντα, νέες επαφές με μεγάλους Oίκους του εξωτερικού,πείρα στις συναλλαγές και συνάμα περισσότερη γνώση.

 

 

Το 1989 συμμετέχει στην εταιρία ο μεγάλος γιος της οικογένειας Νίκος Χετζάκης και η εταιρία αλλάζει σε "Πάρης Χετζάκης & Υιός Ο.Ε.".

Η εταιρία έχει εξαπλωθεί στην αγορά, έχει διευρύνει τα προϊόντα της, ώσπου το 1992 έρχεται και ο νεώτερος γιος Αλέξιος Χετζάκης να προστεθεί σαν ομόρρυθμο μέλος

της "Πάρης Χετζάκης & Υιοί Ο.Ε.". Το 2001 η ομόρρυθμη εταιρία έχοντας φτάσει σε υψηλά οικονομικά επίπεδα,αποφασίζει την ίδρυση της "Πάρης Χετζάκης Α.Ε.".

 

 

Ενδυναμώνουμε τις σχέσεις μας με τον Ισπανικό Οίκο "STRONG PLATES EUROPE S.L." και η αντιπροσώπευση του μαs δίνει μεγάλη ώθηση στην ελληνική αγορά.

Τα αλουμίνια του Οίκου γίνονται γνωστά στην εγχώρια αγορά σε όλο το φάσμα της όπωs : "ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΘΕΡΜΙΚΑ & ULTIMATE" καθώς και "ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ"

Τα μελάνια "PREMIUM PSO" του οίκου κάνουν την εταιρεία να εδρεωθεί ακόμα περισότερο στο χώρο των γραφικών τεχνών.

 

 

Δεν θα παραλείψουμε να αναφερθούμε και να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλλαν στην ανοδική μας πορεία, Πελάτες και Προμηθεύτες, υποσχόμενοι να μην

εγκαταλείψουμε τις προσπάθειες μας για καλές σχέσεις, άριστα υλικά, προσιτές τιμές και καθημερινό service.

 

 

Η Εταιρία μας θέλοντας να βοηθήσει στην καλύτερη και ποιοτικότερη εκτύπωση ξεκίνησε την αντιπροσώπευση του Ιταλικού Οίκου "GREEN SOLUTIONS s.r.l."

από τον οποίο μπορούμε να σας προμηθεύσουμε χημικά προΐοντα "ΑΛΚΟΟΛΗ" "ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΣ " "P.H. κ.ά. " τα οποία είναι οικολογικά & πιστοποιημένα

με ISO από Διεθνείς Οργανισμούς.

 

 

Σήμερα θα μας βρείτε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας επί της οδού Στρυμώνος 52 στο Βοτανικό όπου στεγάζουμε τα γραφεία και τις αποθήκες μας.